Sabah kahvaltı yapar yapmaz dışarı çıkarıyorum öğlen yemeğine kadar oynuyor kum döktük Bi yere mesela orda oynar uzun Bi süre inek besler gelir köpeklerle kecilerle derken öğlen olur yemeği zorla yediririm yediği en fazla 3 lokum . Sonra banyo yaptırır 2 gibi uyuturum . Ama gel gelelim bu uykuya Bi türlü istekli yatmıyor 2 dakika uzansa uyucak ama koltuktan tepeme atlıyor beni tekmeliyor ben uyuyor gibi yapıyorum gelip tokat atıyor en sonunda dayanadim eline vurdum benimde canım yandı dedim . Küstü gitti ağladı 2 saat gönlünü yapmaya çalıştım gidip özür diledim sen vurunca çok acıdı birden oldu dedim bu sefer daha fazla vurmaya çalıştı. Sonra sakinleşti 2 dakika da uyudu . Ben bu çocuğu nasıl yetistircem otur Bi etkinlik yapalım desem yapmaz sayıları öğreteyim diyorum ben saymaya başlayınca suuuus diye bağırır anca dışarı çıkacak kumda kepçe oynicak kanala gidip taş atacak inek bakacak nasıl Bi çocuk oldu bu böyle anlamadım hiç bisey öğreneyim demek yok köpeklerle koşuyor Bi yukarı Bi aşağı oğlum yavaş demekten boğazlarım ağrıyor artık. Ne yapicam nasıl biseyler ogreticem 2 buçuk yaşında. Özellikle bu vurmayı nasıl bıraktiricam 5 aylık hamileyim öteki doğunca nasıl dışarı çıkıp arkasında kosucam küçük evde emzirip yatirsam yatar mı kendi dikislerim ya patlarsa her gün bunları düşünüyorum.