momandboyy eksiği var hatta, ben zaten doğumdan önce de panik atak hastalık hastası biriydim ama bu kadar değil, hamileliğim çok güzel geçti, doğum yaptım 40 gün sonra bana bi korku geldi sürekli acildeyim kalp krizi geçiriyorum diye (Doğumdan önce bekarlığımda da bende kalp takıntısı vardı kardiyolojiye giderdim hep) ama doğumdan sonra pik yaptı. İki memenin üzerinde iman tahtası denen yerde bi baskı sanki biri oturmuş, midem de boğazımda yanma, boynumda sol omzumda ,omzumun ön tarafımda , aşı vurulduğumuz yer var ya orada ağrılar uyuşmaşar sol avuç içinde uyuşma bazen küçük ve yüzük bazen de baş parmak ve işaret parmağında uyuşmalar, aşırı sinirlilik hali sıkıntı basması terleme, sürekli ölüm korkusu gergin ölecekmişim gibi kalp krizi geçiriptr, sanki beş dakika sonra ölecekmişim gibi bir şey yapıyorum mesela evi temizliyorum kesin ben çleceğim de o yüzden ev temizliyorum, kesin ben genç yaşta öleceğim gibi, acillere gidiyorum kalp krizi geçiriyorum diye iki kere kardiyolojiye gittim bir şey çıkmadı ama ikna olmuyorum sürekli kalp damarım tıkalı doktorlar anjiyo dışında göremez diyorum: ölen birini hasta birini duymayayım sürekli korku