Saglam00 merhaba sütünüzü içmek istememesi sütün kokusundan değil de atak dönemi, sıcak vs bunlardan kaynaklanıyor da olabilir. Proteinden zengin beslenmelisiniz ki bebeğinize de yarasın süt. Kırmızı Et, yoğurt peynir özellikle. Bi de ek gıda ile de desteklersiniz yavaş yavaş yoğurt yumurta vs alır inşallah kilo. Benim kızım da meme ile çok savaşırdı silikon uç vs kullandık emmek istemiyordu mama ile destekliyorduk. Ben şöyle yapıyordum kilosuna göre içmesi gereken miktar oluyor bebeklerde. Mesela 150 ml mı içecek diyelim önce emzirmeye çalışıyordum güzel emdiyse vermiyordum. Ama aktif olarak emmediyse 60-90 ml yapıp içirmeye çalışıyordum. Zaten içtiği miktara göre yavaş yavaş anlayacaksınız sizde. Benim önceliğim anne sütüydü önden mama versem emmezdi biliyorum. Sonra sonra mamayı bıraktık. Şimdi 17 aylık hala emiyor, alerjik bi bebek olmasına rağmen ortalama kiloyu yakaladı. Kendinizi üzmeyin, emzirmeye devam edin, doymadığı yerde 2-3 sefer mama denemesi ile ne kadar vermeniz gerektiğini anlayacaksınız… 👌🏻👌🏻