SelimeliS Merhaba sevgili anneler aranızda yenilenmiş telefon alıp kullanan var mi veya eşi telefoncu olup bu islerden anlayan ? Yenilenmiş iphone almayi düşünüyorum ama emin olamiyorum firmalar 1 yıl garanti veriyor bu arada
Tomris-Hatun SelimeliS ben yenilenmis kullaniom sifirdan farksiz ben cok memnunum valla easy cep ten almistim
Beyzanrrrr SelimeliS 2.el olmuş oluyor tamir edip satışa sunuluyor bence biraz daha koyup taksitle vs sıfırı almaya çalışn eninde sonunda elinde kalıyor çünkü
SelimeliS Tomris-Hatun ay hangisini aldiniz acaba ? Ne zamandir kullaniyosunuz bide degisem hangi parcasiydi onuda biliyomusunuz cok soru sordum kusura bakmayin 🤭
Tomris-Hatun SelimeliS galaxi note 9 aldim ben . Bilmiom degisen ne ama easy cep zaten kurumsal firma
SelimeliS Tomris-Hatun ekran degistiyse tercih etmeyin diyorlarda o yuzden sordum evet easycep guvenilir bi firma duymustum gule gule kullanin 😊
uyuyanadamdannefret SelimeliS merhaba easycepten iphone aldiniz mi? Memnun musunuz? Bende almayi düşünüyorum