Ezhel Baktım fiyatlar çok yüksek. Bebeğim sadece hamakta sallanarak uyuyor. Beşiğinde unuttu 2aydır.çalışıyorum ve hep uykusuzum. 8.aya girdik gece sürekli uyanıyor. Çok perişan haldeyim. Alan memnun kalan varsa yazarsa sevinirim.
benkosarim Ezhel öncelikle neden uyumadığını bir tespit edin şimdi uyku eğitimi alırsınız atak haftası denk gelir tekrar düzen bozulur bu sefer üzülürsünüz diş mi çıkarıyor atak haftasında mı sonra gün içinde yaptığınız şeyleri yazar mısınız mesela uyumadan önce bir rutininiz var mı
Seymadrn94 Ezhel biz şu an alıyoruz melek uykuda bi görüşün isterseniz. Benim bebeğim de öyleydi saat başı uyanırdı gece kalkıp saatlerce uyanık kalırdı. 1 hafta oldu eğitime başlayalı gayet iyi gidiyoruz. Yoluna giriyor her şey
Ezhel benkosarim bir rutinim yok. Uyku saatleri var. Ve gündü çok uyuyor. En az üç. Diş çıkardı hala çıkarıyo mu bilmiyorum. Açıkcaaı sadece iki tane diş görüyorum. Geçen ay hasta oldu hastahanede yatık. Hamağı orayada götürdüm. Uyku saati gelince anlıyorız. Fakat gece bu kadar huzırsuz ve çok kalkan bir bebek değildi. Bir aydır böyle