ppzeynep Balkiz12 Tanımazken burnu havada, ukala sanardık. Tanıyınca hiç de öyle değilmişsin, çok içten, samimisin derler. Öğrencilerim 34 yaşında olduğuma inanmaz. Çocukla çocuk olurum. Yaşımı en fazla 25 olarak söylerler.
Balkiz12 anneyeofdenmez onu yapanlar kesin bizim çevremizdede vardır orası ayrı o zaman siz kendinizi nasıl buluyorsunuz öyle soralım🥰
Balkiz12 ppzeynep ya ne güzel seviyorum öyle çocukla cocuk olabilen kişileri inşallah kızımında ileride sizin gibi öğretmeni olur 🌸 benim ilkokul öğretmenim resmen okuldan soğutmuştuda genelde öğretmen denilince aklıma agresif kişiler geliyor
Nezzz_ Balkiz12 Tanınmadan soğuk mesafeli,sinir bozucu😂🤣 tanıyınca vazgeçilmez olan biri olarak tanınıyorum genelde böyle can ciğer olduklarımla özellikle hiç şaşmaz😎😂😂
Balkiz12 Deletedmom104 size yorumlarda çok denk geliyorum açık sözlü ve komik gibisiniz umarım yanılmıyorumdur🤭
[silindi] Balkiz12 Gülen yüzlü Espirili Tez canlı Yerine göre agrasif 🙈 Birde tanımadan çok soğuk, burnu havada jahwhwhwh ama tanıyınca melek ve arkadaş canlısı diyorlar 😃😃
Balkiz12 [silindi] beni tanımadan da havalı soğuk görünüyorsun diyorlar tanıyınca seviyorlar insanlar bazen önyargılı olabiliyor😊
Uzaylizikiye Balkiz12 Haha bana süslü diyolar Tabikide dusmanimda çok birinin deli diye konuştuğunu duydum arkamdan👀
ppzeynep Balkiz12 Ben de benim gibi öğretmenim olsun isterdim.😅 Kızınızı da Allah hep iyilerle karşılaştırsın inşallah.🌸
bebitonunannesi_ Balkiz12 kimisi özgüvenli der,kimi uysal, ağırbaşlı,canayakin der,kimisi saf sessiz zeki der,kimi deli gibi der