Günaydın herkese öncelikle gününüz güzel geçsin kızlar 💐 nerden başlasam ne yapsam bilmiyorum sanırım 2 yaş sendromu dediğiniz şeye bizde girdik 😂 19 aylık oğlum var, çok şükür şimdiye kadar beni yoran aşırı yaramaz haylaz bir çocuk olmadı. Bayramda 12/13 gün memlekete gitmistik ve orda özgürce içeri dışarı kuzenleriyle ve benim kuzenlerime çok güzel oynadı her gün dışardaydık, onun açısından güzel bir tatil geçirdi. Gel gelelim istanbula geldik ve oturduğumuz yerde sokağı bırakın parka bile götürme şansım yok çünkü mültecilerin yoğun olduğu bir semtte yaşıyoruz ve daha önce başımdan bir iki olay geçtiği için tek başıma çıkartmaya cesaretim yok burda. Dolayısıyla evin içindeyiz genel olarak ve nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum, asla durmuyor sürekli hareket halinde, ağlayarak-bağırarak birseyler anlatmaya çalışıyor, oyun oynuyoruz sıkılıyor, kitap okuyoruz sıkılıyor, terasa çıkartıyorum salıncağı var ondan sıkılıyor vs vs bir dünya seçenek sunuyorum ama herseye bağırıyor 😬 sabrım bazen tükeniyor bende bağırıyorum sonra çok üzülüyorum 😕 nasıl baş ediyorsunuz siz Allah aşkına gittik geldik diye mi böyle oldu yoksa bir süre böyle mi olacak 🌝 huyu değişti tanıyamıyorum minik kusumu 😬