Aryayldrm Pazartesi gunu 2.ay aşılarımız var.. rota virusu aşısını yaptıran varmi ? İkinci ay asilari sonrası bebek cok agliyormu ? :(
gulsahbaydemir Aryayldrm ben yaptırdım Bi sıkıntı yaşamadım şükür bu ay 2. Dozu var bizde aşılar da hiç bir yan etki olmadı.
wafflee_42 Aryayldrm Bizde az önce aşıdan geldik. Şükür sıkıntı cikarmadi. Fazla endişelenmeyin derim
flowerytll Aryayldrm rota ağızdan verilen bi aşı ilaç şeklinde . Bizde bir sorun yaşamadık 3 dozunuda olduk 😊
Tosbigim Aryayldrm bu sabah saat 8.30da olduk.. 3 tane vuruldu.. iğne vurulurken ağladı bitince sustu çok şükür. Şuan uyuyor bir sıkıntımız yok şimdilik inşallahda olmaz. Süt sağıp gittim arabaya biner binmez verdim.
[silindi] Aryayldrm her bebek aynı değildir benim oğlum iğne batarken hiç ağlamaz mesela 🤷🏻♀️ Sadece sabit tutuyoruz diye sinir oluyor. Hafif huzursuzluk dışında ateş vsde yaşamıyoruz. Yani gözünüzü korkutmayın her bebek için zor olacak değil.
CananAtilla Aryayldrm canım bizim de ikinci ay aşıladınız var doktor 2.ay aşıları ile rota yı aynı gün yaptır dedi.yani sorun olur mu
Aryayldrm CananAtilla rota agizdanmis oyle yazmislar ama iki bacak bir kol ignesi dedi ebe ozaman ne asisi yapacaklarki bukadar