dikkatbebekvar Mama ile besleyen anneler, bebeginiz kac aylık 800 gr mama kac gün gidiyor size ? Bizimki 7 ay 9 günlük bir hafta gidiyor.
dgn-adl1 dikkatbebekvar 4 aylık bebeğim 500 gr mamayı cuma günü açtım bugün bitti bebeğim mi çok mama içiyor yoksa normal mi bende anlamış değilim 🤷🏻♀️
Melikeyesill Uzaylizikiye Bize de aynı şekilde gidiyor hiip kullanıyoruz 6 aylık 350 gr 5 gun gidiyor her emzirmeden sonra veriyorum
Sibel111 Kızlar düşünürseniz elimde Hipp 2 var 800 gr olan paketi almıştım içinde ikili çıkıyor tekini açtım bi kaç defa yaptım bebeğim içmiyor 300 tl den veriyorum
Uzaylizikiye Melikeyesill bende Hip kullanıyorum mama dayanmıyor vllja ama yapacak bişey yok bebek doymwyınca
AngelMotherr dikkatbebekvar 800 grm iyi gidiyor sizinki He ozamanlarda bizim 6. Zor görüyordu dibi 1 kg
dikkatbebekvar AngelMotherr 150 cc den fazla içmiyor. Ek gıdayla arası hiç iyi değil belki yese daha da uzun gider ama yemiyor cok zor yediriyorum
ElisaMom__ 1 yaş kızım ek gıda reddi yaşıyoruz 1 aydır falan. Çok çok az yemek yiyor, emiyor. 800 gram mama ortalama 12 gün gidiyor. Günde 3 kez falan mama içiyor 150cc
dikkatbebekvar AngelMotherr evet ben de ona yoruyorum.Cünkü diş diş demekten ben yoruldum diş cıkmadı 😂