kizimveoglum34 bebeğim 1 ay sonra 4 aylık olacak kızlar tatile ağustos sonunda gitmeyi düşünüyoruz bem emziriyorum hemde mama veriyorum eşimle çok kararsız kaldık ilk planımız bodrumdu günü otelde geçirip akşam yemeğe marinaya vs gideriz dedik ama şimdide kıbrıs cazip geliyor gibi hem otellerde her şey ultra dahil hemde bebekle dışarı çıkmak zor olur mu bilmiyorum sizce otelden çıkmadan bir tatil mi ? Yoksa gezmeli bir tatil mi ? Birde 4-4.5 aylık güneş kremi kullandınız mı bebislere ?🌸🌸
Hellobello kizimveoglum34 biz bu hafta tam dediğiniz gibi bir tatil yaptık, otelde gündüz vakit geçirip akşamları gezdik yalıkavak marina falan çok güzeldi özlemişim🥰. Kızım 1.5 yaşında akşam gezmeli ilk defa tatil yapıyoruz hep otellerde kalıyorduk. Eğer bebeğiniz bebek arabasında uyuyorsa kolay olur bizimki emip uyudu biz de gezdik bu şekilde.
Gunsss Çocukla gezmeli tatil zor oluyor tecrübeyle sabit 😃 sürekli arabaya koy al kıyafet taşı, yemek yiyecek yer ara bul, çocuğa uygun mekan bulmak gerek yorucu olmuştu bizim o yüzden artık otel tatili yapıyoruz biz
kizimveoglum34 Berilsmom13 Evet kısa kollu mayo alacağım şapkalar vs artık sırayla denize gireceğiz 😂