Canss3535 Kızlar fikir verin ya çok sıkıldım bu durumdan. Camasir makinam çoğu program da yumuşatıcı kokmuyor ve sanki temizde yıkamiyor. Servis geldi sorn yok diyor. Siz temizlemek için neler yapıyorsunuz bide öyle deneyeyim. Bosch bu arada
Zynp123 Canss3535 annem makına temızleyıcı kullanır calgon camasır makınası kireç temızleyıcısi var onunla temızler
Brokolilim Canss3535 Yumoş konsantre kullanıyorum bütün renklerini mükemmel kokuyor tavsiye ederim. Makinenizin ayda bir 1 saatlik programda makine temizleyicisi ve artı çamaşır şuyı ilave edip boş çalıştırın birde altta gider tahliye yerini boşaltın bu işlemi yapmadan önce iç lastık kısmını kesinlikle temizleyin farkı görürsünüz.
Uzaylizikiye Canss3535 canım benimkide öyleydi ama ben şey yaptım yumuşatıcısı 20 dkka kala döküyorum çok güzel kokuyor ilk baş dokmuyorum birde öyle dene istersen
Canss3535 Brokolilim yapıyorum genelde. Bende yumos veya bingo kullanıyorum. Hele yumos yumos gibi değil daha kötü kokuyor
2bakartal Canss3535 Mark in makine temizliyicisi var 3 ayda bir bos olarak calistiriyorum.Denemenizi tavsiye ederim.Birde makineniz calistiginda ilk yumusaticigi aliyosa bosa gidiyor.
Brokolilim Canss3535 Makineniz iç lastiği tahliye borusu temiz mi orada ki pis suyu sürekli boşaltıp temizleyici artı çamaşır su ile boş çalıştırmaya rağmen yumoş kokmaması tuhaf markası nedir acaba ? Sürekli makinemi böyle temizlerim ve çamaşırlarımı kurutma makinesiylede balkondada kurutsam çamaşırları neyle yıkıyorsun çok güzel kokuyor diye soruyorlar bence tüm bunlara rağmen kokmuyor ve pis koku bırakıyorsa makinenizi değiştirin.
Deletedmom_68 Canss3535 https://ty.gl/hji17fbpf3 bunu kullanıyorum lastik içleri bezle siliyorum alt kapaktan suyu boşaltıyorum deterjan gözlerini temizliyorum yumoş bebek kullanıyorum çamaşırları arka bahçeme seriyorum eşim daha ön taraftan gelip kapıdan girerken çamaşır mı yıkadın diye soruyor çamaşırları havalandırarak kurutun koku kalıcı oluyor bi de kıyafet ütü isteyen biley olmasa bile üstten bi ütü geçin
Canss3535 Deletedmom_68 ben genellikle giyecegimiz zaman ütü yapıyorum. Denicem dediklerinizi teşekkür ederim
Deletedmon_65 Canss3535 benim de bosch her seferinde yumuşatıcı kokar march makine temizleme suyu var ondan alıp makineyi boş çalıştırın yumuşon mavi olanı çok güzel kokuyor perdelerimi yıkadım çok güzel kokuyor kıyafetler de aynı şekil de
Canss3535 Brokolilim iç lastiği siliyorum da tahliye borusunu nasıl silicem. 4 senelik makina bosch markasi