mlssvtnsvr Kızlar merhaba, bir çoğumuzun sorunu sarkmış göğüsler 🫥 siz askılı elbiselerinizin altına göğüsleriniz için nasıl bir çözüm buldunuz ? En rahat şu şekilde askılı giyiyorum dediğiniz kullandığınız bant, sütyen tarzı bir şey var mı ??
biroglanannesii1 mlssvtnsvr Bir şu südyeni ben mi giyemiyorum ya göğüs pedi kullanıyorum canım süsten çok nadir takıyorum rahat edemiyorum
Adababy mlssvtnsvr gratiste göğüs bantları gelmiş maşallah aşırı sağlam tutuyo terlememe rağmam çıkmadı hiç onlar rahat
Karpuzlufistiksarma 🥹🙄 Sanki benim gögüslerim sormuş bu soruyu . Bekleyim bende belki yazanların tavsiyesi bendede işe yarar🌺
mlssvtnsvr Karpuzlufistiksarma geçen sene askılı bir şeyler giymemiştim ama bu sene artık resmen beniii allll diye bağırıyor elbiseler dayanamıyorum ama çözümde bulamıyorum 🫣
mlssvtnsvr biroglanannesii1 ayy bende tam tersine göğüslerim sarktığından beri sütyensiz duramıyorum biri anyaya biri konyaya gidiyor gibi hissediyorum 😄
mlssvtnsvr Adababy bant gibi olanlardan yapıştırmalı mı yoksa silikon olanlardan mı? Trendyolda bant gibi olanların yorumlarını da okudum ama takmasının zor olduğunu filan yazmışlar baya uğraştırdığını
biroglanannesii1 mlssvtnsvr Hahshdhd eman diyorum benane benim rahatım önemli löp diye çıkarıp emzirmek kolaylığı yok dmfkfk
Adababy mlssvtnsvr yok canım benimde göğüslerim büyük ve sarkık inan çok güzel taşıdı yapışkanlı asla zor değil hatta ben çıkaramadım bile derim kalkacaktı o kadar kuvvetli yapışkanı sen çıkarırken ılık suyla bantları ıslatırsın ben direk çıkarmaya çalıştım ama çıkmadk😑
Bulbulyuvasi Benim göğüsleri artık hiçbir şey zapt edemez o yüzden elbiseleri dolaptan cıkarmak kesin çözüm
mlssvtnsvr Deletedmom104 ay o bende de var onlar da asla gitmeyecek 😂 kızz dap dar şeylerimin içine giremiyorum girsem de girmem zaten bu göbekle, belden açılan elbiselerle göbeğimi gizliyorum 😂 bir de her yer crop dolmuş her şey crop olmuş sanki inat yaparcasına 😂