Medine5541 Merhaba tatlis anneler ..13 günlük Alya kuzusunun göz rengi bazen mavi bazen gri ..bu zamanlarda göz rengi bu şekilde olanlar sonrasın da bebeğinizin gözleri hangi renk oldu 😍 (elbette önce sağlık fakat insan merak ediyor iste ) 🤗💙
Medine5541 Masalserin2019 ya masallah 😍 beni gözler yeşil babası yeşil dedesi dayisi teyzesi mavi 😂😂 hayırlısı bakalim
Zeynepbasli Medine5541 benim gözlerim mavi yeşil. Kızımın doğduğunda koyu maviydi zamanla açıldı benimkine döndü 22 günlük. Yeğenlerimin elaya dönmüştü mesala koyu maviden.
Medine5541 Y_E1234 oy masallah 😍 hep hayalimdi boncuk gözlü bir kızım olsun 🤗 nasip okur insallah sağlıklı sihatli 🤲🤗
Deletedmom109 Benim oğlumda öyleydi 6,5 aylık hala öyle. Bizde renkli gözde yok hiç ama bilmiyorum daha döner mi 👯♂️
Zeynepbasli Deletedmom109 dönmeyebilir. Kendi ailemde hiç yok ama benim gözlerim mavi yeşil karışık. Dayılarımda halalarımda var annaannede var. Genlerden birine çekiveriyor :))
Medine5541 Zeynepbasli evet bizde de renkli göz çok keza benim ve babasininda yeşil gözleri ..dayız teyze dede onların mavi 😍 önce sağlık deyip heyecanla bekliyoruz 🤗