Aselumay11 Hamileyken çok fazla diş ağrısı çektim bu zamana kadar hep doğal bitkisel yöntemlerle dayandım geçen muayene oldum artık dişim iyice iltihap olmuş damaklarım şişmiş. Doktor 1 hafta boyunca antibiyotik kullanmam gerektiğini ve bu süreçte emziremem gerektiğini söyledi aranız da hem diş ağrısı çekip antibiyotik kullanan emziren anneler var mı?
aliaras_2022 Aselumay11 bennn diş yaptırdım hemde 2 kutu içtim öldüm bittim ağrıdan sıkıntı olmaz dedi çocuk doktorum
Kuzularinanasi Aselumay11 agir bi antibiyotik icerken emzirmeniz dogru olmaz doktor emzirme demis ztn.bnce ilaci icip sutunuzu sagip dokun ondan sonra emzirin zorda kalirsaniz.yedekte sutunuz yoksa bu sekilde olabilir.yedekte sutunuz varsa da onlari icirin sizde sagip dökun
aliaras_2022 Aselumay11 hatta diş. Doktoru sağ 1 saat emzirme dedi çocuk doktorum sıkıntı olmaz en fazla kakadan atar dedi ben hiç sağmadım direkt emzirdim çok şükür sıkıntı olmadı
Seymagirgin Aselumay11 ben kullandın emzirdimde ne sacmalık napcan emzirmeyip 1 haftalık hap . Doktor banada sütüne gecer ama birsey olmaz mecbur devam etceksin dedi Allah a emanet artık
Raniird Evet canım doğum öncesi başladı doktorum doğumdan sonra da devam ettim. 2 kere de mastit geçirip kullandım. İstersen için rahat etsin diye emzirip iç bir sonraki sütünü sağ ve at emzirmeye devam et ama doktorum bana aynen devam edebilirsn emzirmeye demişti bende devam etmiştim bir sorun yaşamadık çok şükür
Sumeyyecil Bu antibiyotigi sezeryandan sonra verdiler bana 2 hafta içtim hemde emzirdim sadece bebekte pişik yapıyor ve 3 aylıkken bebeğim yine kullandım dişim için o zaman bir etki olmadı emzirmeye engel değil dedi doktor
35Melis35 Aselumay11 bende dişimi çektirmiştim 6 saat emzirme demişti doktor o arada sağdım sütümü 6. saatte emzirdim
Mrt06 Aselumay11 ben üç paket arka arkaya ıcmek zorunda kaldm çocuğa bıraz uyku sersemlık yaptı gözle görülür bırsey olmadı doktor sıkıntı yok dedi
-Sema- Ben hamileyken kanımda enfeksiyon var diye kullanmak zorunda kalmıştım, dr bu antibiyotiği vermişti. İstemeye istemeye kullandım maalesef ama kadın doğum dr u bir şey olmaz, hamilelere bunu veriyoruz demişti.
gozumunnuru Aselumay11 mastit olduğumda bu antibiyotik verildi ve kullandım emzirmeye de devam ettim acildeki doktor da aile hekimi de çocuk doktorumuz da uygun demişti
sincapsk Aselumay11 bebekler de hastalaninca sadece en guvenli antibiyotik olan augmentin veriyorlar. bir kac zaman once acile ciddi bir agriyla gittim, doktor emzirdigimi duyunca o zaman sadece augmentin yazabilirim bebeginiz hasta olursa ona da aynisini yaziyoruz dedi.