Merveahmettoprak Geceleri yemeyi bıraktım kızlar ekmeğide azalttım sütümü azaltır mı bunları yapmam ? Süt yapsın diye sürekli yiye iştahım aşırı açık
Ebrudemirhan Merveahmettoprak azaltmaz kendinizi öyle sartlamayin. Çok yemenin sütle bır ilgisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. İlk birkaç ay süt olsun diye ben de her şeyi yedim. Yok yere şeker dolu şeyler tükettim. Şimdi oğlumun alerjisinden dolayı çoğu şeyi yiyemiyorum. Çok şükür sütüm oğluma yetiyor.
ayse4421 Merveahmettoprak hamile kalmadan önce 60 kiloydum doğumdan iki ay sonra 71 kiloydum üç aylık anneyim bir kaç gün sonra yine ölçü cem ama kilo alıyorum çok farkındayım geceleri bile ağzım durmuyor sağlıklı beslenrmiyorum dikkat etmiyorum bilmiyorum ne yapicam
Merveahmettoprak BoranSelcuk önünü alamamaktan korkuyorum 80le doğuma girdim 73le çıktım 74 olduğumu gördüm bir kaç gün önce bebeğim 3 aylık böyle devam edersem daha fazla kilo alacağım hiç verememekten korkuyorum bu arada hamile kalmadan 58dim
Nurrrrrr233 Canim bem emzirmiyorum ama bende diyete başladım doğum kilolarimi vermek istiyorum gerçekten ekmek ve şekeri azaltinca degismirmi bilmiyorum ama suyu cok tüketin süt için öyle diyorlar
Muberrabzkr Ay da bende az kilo vermiştim, tam 6 aylık olduğunda hamile kaldığım kilodan 3 kg fazlam vardı. Diyetisyene başladım, süt kalitem de arttı. Hemde kilo verdim. Tavsiye ederim. Evde 6 ay öncesinden diyete başlamayın bence
Merveahmettoprak ayse4421 geceleri yemeyi bırak bence ilk gün zor oluyor ama ben alıştım şuan 4 gün oldu