tugcedoganay1 kızlar bebeğim 8 günlük sleppy ıslak mendil kullanıyorum yıkayıp kullanıyorum ama yinede bilmiyorum içim rahat değil alt değiştirmek için bildiğiniz başka pamuk mendil vs önerilerinizi alabilirmiyim?
Deletedmom_68 tugcedoganay1 ben doğduktan sonra uzun süre baby me temizleme pamuğu, kaynamış soğumuş su ile sildim. büyüyünce de yıkamaya döndüm
hunilimomm tugcedoganay1 pamuk kullanican o zaman canım bı kaba ılık su e bebekte felan var pamuk onlardan ıslatıp kapta öyle silicen yada her kaka sonrası çiş sonrası yikican
Tosbiktosbikk tugcedoganay1 40 ı cikana kadar temizleme pamugunu ılik suda islatip temizledim altini Kırki cikincada baby turco yesil paketini kullanmaya basladim saf su koku vs. Yok icinde dogal 14 aylik halada onu kullaniyorum
Kuzularinanasi tugcedoganay1 ebebek ten pamuk.ilk 4 5 ay pamuk kullandim bnde.islak mendili yikama mantigi cok gereksiz.yikayacaksiniz direk pamuk alin ztn en guzeli
Bertugunannesi 6 aydır bebek temizleme pamuğu kullanıyorum ıslak mendil pişik yapıyor bir kere denemiştim bebek temizleme pamuğu çok kullanışlı yıkamak zorluk olmamalı sağlık için bebeğiniz için e bebekte baby me var kullanabilirsiniz. Mis gibi tertemiz 💙
izd tugcedoganay1 benim kızımın ıslak mendille sorunu olmadı hatta birden fazla marka kullandım sleepy, pure, Prima, hipp ama evde iken ben de pamukları önce sıcak suyla ıslatıp soğutarak kullanmayı tercih ettim hep
Laden tugcedoganay1 hiç ıslak mendil kullanmadım kızıma. Ben bile elime alınca sanki yapış yapış oluyor gibi hissediyorum. Hep temizleme pamuğu kullandım. Çokta memnundum☺️
Melis1706 tugcedoganay1 8,5 aylik oldu kizim ilk zamanlar ilik suda pamukla yaptim sonra islak mendile dondum bir kere pisik olmadi hicbir sey yapmadi sensetiv olani kullaniyorum
calikusuu tugcedoganay1 Kızım 5. ayını doldurana kadar temizleme pamuğu ve kaynamış su kullandım. Hiç pişik olmuyordu, sonrasında ıslak mendile geçtim.
Aminelina Kızım 5.5 aylık temizleme pamuğu kullanıyorum en sağlıklısı oymuş gibi hissediyorum bi hafta ıslak mendil kullandım ama içime sinmedi tekrar temizleme pamuğuna geri döndüm
Anonim81 tugcedoganay1 ben direk yıkadım doğduğundan 16 ayına kadar. Evde sörf yapmışız gibi fatura gelsede hiç pişikle karşılaşmadım. Sürekli aldığım bezin kalitesi düşmesi sonucu bi pişik oldu onuda hemen değiştirdim. Dışarı çıktığımda da ıslak mendil kullandım suda akıtıp sildim eve gelince yine yıkadım. Zahmetli ama içim o kadar rahat ki yıkadığım için.
Aynenkanka tugcedoganay1 ben saklama kabına bebek temizleme pamuklarını koyup üzerine kaynamış soğumuş su döküp o şekilde kullanıyorum. Sildiysem mutlaka havlu kağıtla kuruluyorum. Evdeyken zaten hep yıkarım
tatlismelegim tugcedoganay1 dört aylık hala çeşmenin altında yıkıyorum popişini hem hiç pişmiyor hem de kimyasal değmiyor
ryhnn Her seferinde nasıl yıkama yapabiliyorsunuz helal olsun. Çeşme altında nasıl oluyor nasıl sığıyor 🫣
livanurvealpinannesi61 tugcedoganay1 sleepy yenidoğan ıslak mendil de kimyasal madde yok bende sleepy yenidoğan mendil kullanıyorum doğduğundan beri. İçeriği temiz ıslak mendillerin Bi zararı yoktur.
EsraArslan4525 tugcedoganay1 baby me nin temizleme pamugunu kullanabilirsin canim ilk 4 ay onu kullandım
NilDua tugcedoganay1 sarı sleppy kullanma o iyi değil. Ben uni ya da molfix ıslak mendili kullanıyorum