aselliyam23 Tekirdağ’da güvenilir havuzlu gidip güvendiğiniz villa varmı kızlar sahile yakın olablr olmayabilir yeterki gidip memnun kaldığınız bı yer olsun
aselliyam23 aselliyam23 ya neden gereksiz onca şeye binlerce yorum oluyordu istedigimz fikirlere kimse girip yorum yapmıyor gerçekten ne değişik bı hal aldi burasi
Taze1mom aselliyam23 hatta şöyşe bırakayım sayfasını, arkadaşım bizzat gördü öyle rezervasyon yaptırdı ben de bir ara gidicem buraya inşş https://instagram.com/bungalov.istanbul?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Sadeturkkahvesi aselliyam23 bilmiyolardır belki tdağ çorluda oturuyorum ama ben bilmiyorum mesela günü birlik yada haftalık öyle biyer olduğunu
Taze1mom aselliyam23 silivride bir yer var arkadaşlar kiraladı ağustosta gidecekler isterseniz sayfasını atayım
aselliyam23 Sadeturkkahvesi bilmemeleri ayrı ama sadece bu post için değil çoğu postlara bakiyrmda gerçekten adam seçiyorlar gibi bilindik kişilerin postları ful gırgır şamata ama önemli konularda nedense hep görmezden geliniyor gerçekten zoruma gidiyor artik
Sadeturkkahvesi aselliyam23 tabi herkesin burda arkadaşı var sürekli girenlerin haliyle birbirlerine yazıyolar normal ben önerlerde oturuyorum burada hep villa var hepsi havuzlu ama günlük haftalık varmı bilmiyorum. Sahibindene bi girip bakın isterseniz
rabiamirze aselliyam23 airbnb dıye bı uygulama var bu sekılde evler için onu indirin yorumlara yıldızlara bakarsınız hem ona göre seçersiniz