Nergisssss Ahmel alt çok nadir üstte çıkar ama nadir derler biz alttan ayni anda 2ntane cikardik 8 aylikken
Wanderlust Ahmel halk cahil isin uzmani doktorlar halki dinledikce mutsuz olursunuz doktorunuz disinda dinlediklerinizi he diyip gecmenizi oneirirm halk bos bos konusur da konusur…
Ahmel incir-receli aynen hic dme iki cocugum var birinci normal alttan cikardi ama ikincisi üstten ve diyorlar olumsuz sonuçlara yol acarmis Sacmalik dedim gectim ama nede olsa anneyim üzüldüm yani
Ahmel Nergisssss ben birincide bunu yaşamadım normal alttan ama.bu cocugumda ilki yasadim ve İlk defa gordum duydum gbi birsey
gamzee_yassar Ona bakılırsa benim kızım daha değişik ilk iki alt çıkardı sonra yandan 1 tane çıkardı doktora sordum her çocuk bir değil dedi olabilir yani😂
Ahmel gamzee_yassar yok takılmadım da. Üzüldüm yani sanki olagan dışı bir olay gibi ilk benim basima gelmis gbi davranildi
Ahmel Wanderlust aynen öyle sanki İlk benm cocugumda olmus binlerce kişinin de vardir normaldir yani doktorum gayet normal diyor iste sadce üzüler beni