karpuzlusakiz Merhaba size bir sorum olacak? Eğer bebeğiniz mamayla besleniyor olsaydı mama yerine başka bir annenin sütünü vermeyi tercih eder miydiniz? Başka bir anne kardeşiniz, ya da bir tanıdığınız olabilir. Fikirlerinizi merak ediyorum.
goncaalp karpuzlusakiz tabiki tercih ederdim kendimde arkadasimin mamayla beslenen bebegini her firsatta emzirdim, sonucta anne sutu 🤍
SevgiSelim14 karpuzlusakiz tercih etmezdim ya istemezdim. Suan dusundum de yok yani. Ne güzel formül mama lar var onlardan içsin 😂
Tgbycl01 Kardeşim falan olsaydı yada yakın akraba belki kabul ederdim . Tabi emziren kişinin beslenmeside önemli . Sigara alkol kullanıyormu iyi besleniyormu falan diye.
karpuzlusakiz 2prens1mom tabiki her annenin sütü kendi bebeğine özeldir en güzeli bu ama sütü yoksa ve mamayla besleniyorsa bebek ve emziren anne de iyi beslenen kaliteli sütü olan bir tanıdığımızsa
2prens1mom karpuzlusakiz tercih meselesi ben yeni doğum yaptığım da 3 gün sütüm gelmedi bi tanıdığım emzirebilirm dedi ama hayır dedim mama verdim 3 gün sonra geldi zaten bilmiyorum bem tercih etmezdim😊
karpuzlusakiz Önceden süt annelik çok popülermiş ben de bebeğimin başka bir annenin göğsünden emmesini hiç istemezdim ama sağılmış sütü biberonla vermek olabilir gibi geldi
fatmaa37demir karpuzlusakiz ya öyle bir şey gerçekten olsa ne olurdu bilmiyorum ama galiba o durum da üzülürdüm mama vermeyi tercih ederdim
Limonn karpuzlusakiz tercih etmezdim anne sütü bebege özelidir diye düşünüyorum benim fikrim bu şekilde
Aaayysseee karpuzlusakiz Allah mecbur bırakmasın ama ben bebeğimi paylaşamam yani başka birinin göğsünü tutsun istemezdim düşüncesi bile üzdü şu an beni 🥺
Bulbulyuvasi Beni değilde emdiği kadını annesi sanarsa onunla ten teması yapacak sonucta veremezdim ya biberon falan neyse de memesini emdirmezdim
Ikizoglusannesi06 karpuzlusakiz mama öcü değil arkadaşlar hem genel olarak her hangi bir anne her gün mutlaka et süt yumurta balık tavuk sebze kuruyemiş vs tam anlamıyla öğün öğün beslenebiliyormu ama mamada hepsinin vitaminleri mineralleri var ben emzirmezdim emzirmedim de zaten.
Sebusebu karpuzlusakiz Benim süt oğluşum var Kızımın da süt annesi var Kuzenimle birbirilerimizin bebeğini emzirdik süt kardeşler olsun diye Bir kerelikti hem anısı olsun hem bağı olsun istedik ❣️ Onun dısında hiç sütüm olmasaydı mama verirdim
Babypolat Sebusebu benim de süt kızım var ablamın kızını emzirdim, kızımın da süt annesi var kuzenim emzirdi ☺️