elifinannesi95 yok şöyle açıklama yapmış zaten orijinal değil .İşin Aslı şu arkadaşımın oğlu almak istiyor orijinal direk diye bilmiyor zaten olayı biliyor .Adama neden ucuz dedim böyle diyor .Oğlan böyle olduğunu biliyor almak istiyor arkadaşım da olmaz diyor 😂
Şu şekilde anlatim Efendim şimdi bir elektronik mağazası düşünün Teknosa Vatan Media Market gibi aklına gelecek bütün cihaz satış noktaları Telefoncular Apple olsun Samsung olsun Huawei olsun onların satış reyonları var Alarma takılan olan cihazlar bunu biliyorsundur zaten Gidip muhakkak görmüşsündür incelemişsinizdir
o cihazlar bu cihazlardır sadece Bunlar Normalde teşhir cihazı olarak magazada satılmaz tek hat olduğu için bunlar satış noktaları kalıcı olaraktan kayıtları zaten yapılmış orijinal cihazlar Bunlar tekrardan Fabrikaya gidip normal kasasını orjinaliyle değiştirip işlemcisinide birebir aynı şekilde orjinaliyle değiştirip geri piyasaya sürüyoruz kesinlikle cihazlara tamamen orjinaldir Apple ürünülerimiz kesinlikle ios işletim sistemli
Bilgilendirme yapayım cihazlarımız teşhir ürünüdür sadece bir numara üzerinden kaydediliyor sizin numaranizi cihaza kaydediyoruz ve ömürlük kullanıma sahip oluyorsunuz hiçbir şekilde cihazı satamazsınız sadece tek kullanıcı siz olduğunuz için herhangi bir sıkıntıdan bizlere yolluyorsunuz veya herhangi bir sorunda Problmede 7/24 aktifiz bizlere ulaşabilirsiniz