en_sevdiklerim2 Allah şifa versin inşallah buraya o hastalıkta biz galip geldik bitti demeyi nasip etsin inşallah🤲
-Mucizem Esraliasaf Çok geçmiş olsun Rabbim evladınızı size bağışlasın biran önce sağlığına kavuşsun inşallah 🤲 Ne şikayetiniz vardı acaba
Selencanbaz Esraliasaf Allah yardımcın olsun canım,Allah şifasını versin. Evladını sana bağışlasın. Yapabileceğimiz başka bişey var mı?
Ozgee59 Esraliasaf çok geçmiş olsun. Benim eşim atlattı bu hastalığı şuan çok iyi. Sizinde yavrunuz iyi olucak inşallah🤲
Dubletombiginiz Merhaba ben o hastaneye yakınım herhangi bir ihtiyacınız olursa lütfen çekinmeden bana mesaj yazın. Her ne olursa olsun. Her türlü yardımım dokunur çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm yavrunuza😔🥺
2lokum_moms Esraliasaf Allahım şifa versin tez vakitte inşallah onu size bağışlasın siz çok güçlü olmaya çalışın en çok size ihtiyacı var tüm dualarım sizinleAllahım Şafi isminin peygamber efendimizin hürmetine şifa versin inşallah🤲🤲🤲
Wanderlust Esraliasaf cok cok cok gecmis olsun rabbim tez zamanda sifasini versin insallah, sizin nasil anlasildi henuz cok kucukmus?
Tuba_tuba Esraliasaf slm cnm cok gecmis olsun almanyada yasiyorum bundan 3 sene falan öncesi arkadasimin oglunada lösemi dediler cok sükür simdi eskisinden daha iyi tedaviso war ins Allahim ewlatlari isi korosun
Esraliasaf Tuba_tuba kaç yaşında idi benim oğlım çok küçük ama biliyorum Rabbimin izniyle atlatıcaz inşallah
mrsheisenberg Esraliasaf hiç korkma canım kolaylıkla atlatırsınız Allah’ın izniyle sen güçlü ol bebeğin güçlü olsun