9mart Kızlar bu ay bebeğim hiç kilo almamış çok üzüldüm ya sizin bebişler nasıl bizimle durumu aynı olan var mı
Sedaalya 9mart 4.ay zaten minimum alıyorlar ya. Hiçbir anneden 1 kilo aldı o ay dediğini duymadım. Dert etmeyin hiç. Bizimki 200 gram falan almıltı sanırım m belki o kdarda değil
9mart Sedaalya ilk bebeğim canım biraz tecrübesizim bu ay 100 gram almış beslenmeside iyidi aslında tartı 100 gram görünce çok şaşırdım diğer aylar alır inşllah
Meri-Mel @“9mart”#p266216372 gün sonra kızım 8 aylık olacak almadığı da oldu şuanda da kilosu düşük 7200 ek gıda ve mama da alıyor emmesinin yanında ama kilo almiyor boyu da milim uzamamamis bu ay dert etmeyin sağlıklı ise😐
9mart Meri-Mel şu an iyi çok şükür kafasında biraz çukur var bi tarafı basık bi tarafı hafif yüksek yatmadan kaynaklı sanırım aslında sürekli de değiştiriyorum ama doktor geçer dedi ama bilmiyorum bu konuda var mı bi fikriniz
Meri-Mel 9mart Doktor problem yok diyorsa yoktur ama siz ters yönde de yatırın düzelir Allah’ın izniyle