merhaba inşallah geçmiştir çok rahatsız edici bir hastalık. 35 haftada erken doğum yaptım gebeliğimde ara ara ayaklarımın altı kaşınıyordu sadece öyle şiddetli değil doğumdan 3 ay sonra pupp rahatsızlığına yakalandım hiçbir ilaç antihistamikler işe yaramadı kortizonlu kremle kullandım ile yaramadı sonra emzirmeyi bırakmak zorunda kaldım 15 gün ve ağır kortizon tedavisine girdim iğne serum yapma kremler hepsi kortizon ve geçti 15 gün sonra ve telrar ürtiker oldum 3 ay sonra ne kullandıysam geçmedi acillerde yattım resmen hiçbir ilaç kortizon atihistaminler etki etmedi ve fakülte hastanesine yönlendirdi doktorum beni bir ilaç var aşı adını vermek istemiyorum doktorunuza danışın ürtiker için diye söyler 2 kolumdan aşı vuruldum 3 ay rapor çıkarttı doktor yanında birde hap kullanıyorum tam olarak geçmedi geçen bi hastalık değil zaten ilaçlarla bastırılabiliyor bütün kan değerlerim temiz benimki stresten sadece çok şükürki öyle kabarmıyorum ara sıra kaşıntım oluyor hap içtiğimde geçiyor aşı 12 ay vurulmak gerekiyormuş 3 aylık çıkartıyolar raporu geçti sanıp vazgeçmeyin bence bir danışın doktorunuza derim umarım siz ve bu hastalığı çeken herkes sağlığına kavuşur 🙏🏻