Yasemin9 Arkadaşlar gözlerinin her ikiside birbirine paralel şeklinde ben herhangi bişey görmedim oğlumda fakat aile hekimi gözünde hafif kayma var dedi zamanla geçiyor dedi 7 aylık oğlum nasıl farkedilir
Milagulsu Yasemin9 geçiyor kuzum bende kızımda 5 aylıkken fark ettim şuan 11 aylık hiç bir sorun kalmadı🙏🏻 kendi doktorumuzda 2-3 ay içinde toplar düzelir dedi ama halen gözüne takılan bir şey olursa gel ben yönlendiriyim dedi ve hiç birşeyi kalmadı en son kontrolde doktorumuzda baya inceledi
Elizan23 Benim kızımda da var sol gözde içe kayma eline aldığını burnunun ucuna getirip çok bakıyor o yüzden oldu sanırım 6 aylık kızım, Dr gittik dışa kayma varsa kalıcı olabilir ama içe kayma geçiyor dedi 6 ay sonra kontrole cagirdi
Yasemin9 Elizan23 biz daha bugün gittik göz doktoruna göz ölçümü yapıldı elindeki cihazla uzaktan gözüne baktı güzel dedi kayma olsa doktor görmez mi aile hekimi dedi yaa
Elizan23 Yasemin9 bizi çocuk doktoru göz doktoruna yönlendirdi eğer gittiğiniz göz doktoru ise sıkıntı olsa görür size soylerdi
Yasemin9 Elizan23 bende öyle düşünüyorum göz doktoru sonuçta aile hekimi nasıl öyle diyor anlamadım Bizide çocuk doktoru göz doktoruna yönlendirdi ama 6-9 aylar arası genel muayene için bişey gördüğünden değil yani
Yasemin9 Milagulsu biz göz doktoruna gitmiştik aslın doktor güzel dedi 2 yaşında kontrole gelirsiniz dedi yaa ben çocuğumun gözünü gayet normla görüyorum aile hekimi dedi hafif kayma var diye ama geçiyor zamanla dedi