silaa66 yanlışlıkla bir dosyayı sldim son silenenler de yok ıcloud yedekledımo bılmıyorum bulamıyorum caresız oturdum ağlıyorum Liyanın hamıleyken karnıma tekme attığı videolardı çok morelim bozuldu getiren varmı daha önce 😭😭
Bebegimm1 silaa66 iphone müşteri hizmetlerini arayın üstünden uzun süre geçmediyse onlar bulabilir sizin telefonunuza baglanıp yardımcı oluyorlar
Mumay2 Ben bu yüzden çocuklarımın adına fakat kimseyi arkadaş olarak eklemediğim hesaplarım bar ve oraya atıyorum hikaye kısmına ikinci bir yedek olarak düşünüyorum orayı
Bebegimm1 ArvenMom benmde başıma geldi eski fotolarım gitmişti sonradan bulundu ama yedekleme açık olması gerekli eğer açık değilse bulunmuyor
ArvenMom silaa66 yani yedeklenmiştir sen sildiğin için gözükmüyordur yani benim bildiğim telefonu sıfırlarsan yedekler geri gelir ama kesin çözümmü bilemem eşim biliyo bunları çok iyi anca o anlar
silaa66 ArvenMom evet🫶🏻 ama bu vesileyle annemin mesajlarını getirdim yaanı ekran resimlerini benım hakkımda konustugu yazılar ben daha kucukken olan🫠