Eflin06 Bebeğinizin hangi mesleği yapmasını isterdiniz tabi seçimi bebekler inşallah büyüyunce kendi karar verir ama sizin istedikleriniz nedir?🥰 Ben küçükken doktor olmak isterdim olmamadım inşallah kızım olur 🫶🏻
Angel00 Eflin06 gecen gün kendi kendime söylendim kızıma ilerde kendi ayaklarının üstünde durursun avukat olupta inşallah benim gibi olmazsın dedim 🫣😆
Profanne Eflin06 büyük oğlumun pilot olmasını o kadar çok isterim ki tabi kendi kararı nasıl mutlu olacaksa onu yapsın ilerde küçük oglumun da hukukçu olmasını çok isterim 😍
Eflin06 bebitonunannesi_ Kaç aylık kız mı erkek mi belki benm kızla senin çocuğun gerçekten doktor olup tanışırlar 😀😀hayat bu ne olacağı beli olmuyor
Mlkkrm Eflin06 Göz doktoru olsun istiyorum insallah olur hayırlısı ile tabı onun hayatı hangı meslekte rahat ederse severse onu secer ❤️
ozgesrc Eflin06 cocuk ortopedisti olsun isterim dogdugunda ayaklarindan rahatsizdi bi cocuk ortopedisti iyileştirdi şukur🙂 4 yasinda kontrollere gittikce bende doktor olacagim diyor
azra1616 ozgesrc bnm de kızım 28 Aylık değişik yürüyor götürdüm 3 yaşına kadar normal ddi eğer değilse ne olucak Bn anlamdim içim rahat etsin diye gittim ama birsry anlamadim 😱
asena0609 Eflin06 İstediği mesleği seçebilir cumhurbaşkanı olması için elimden geleni yapıcam belki o kurtarır memleketi 😅😅