gullhilaall 2 aylık bebeğim anne sütüyle besleniyor 5 gündür kaka yapmıyor ne yapmalıyım çok endişeleniyorum. Karnı yumuşak hiçbir huzursuzluğu yok.
Bssraa2 gullhilaall benm bebeğim anne sütü alıyor haftada 1 kaka yapıyor huzursuzluk ıkınma yoksa 10 güne kadar yapmaması normal dediler
Zehrakizim06 gullhilaall benimkide yapmıyor kabız değil ama yinede yapmıyor galiba genelinde var bu problem bende sadece bende var sanıyordum
Zeymoms gullhilaall benimkide 2 ay 5 günşük ğanik yapmayın 7 güne kadar normal ama benim benişim günde 1 en az yapıyor sadece anne aütüyle rengide yeşille sarı karışımı
yusssrrraa00 10 günde bir yapıyordu bebis benim. Doktor bir kere fitil verme dedi 10 günün gecesinde veriyordum yapmazsa eğer, fitil vermedim 13 günde bir yapmaya başladı şimdi ek gida da düzeldi şükür rahatsız olmadığı sürece panik yapma
gullhilaall Mavi10 benimki geçen hafta da öyle oldu 5.gün sabun attım şimdi yeniden 5 gün oldu yapmıyor 2 gün sonra doktora gideceğim için bekliyorum
gullhilaall Zeymoms benimkide 2 ay 8 günlük benimkide günde bi defa olsun yapıyordu. Bekliyorum artık yapmasını inşallah kısa sürede yapar 🙏🏻