Atlasatlas Arkadaslar bebeğim 3 aylık, 2 gecedir geceleri kımıl kımıl , hep bi uyanık, geceleri süt emiyor , gündüzleri emmiyor, bi sağdımki süt gelmedi. Meme verince kıyameti koparıyor ama peşine mama verince onu içiyor, ne yapacagım
1Annevekizi Atlasatlas benimde sütüm bitti kesildi tamamen..ne yaptım ne denedim bir türlü eskisi gibi gelmedi bende mama ile devam edicem artık 💔
Eflininannesiii Canım sakın emzirmeyi bırakma bu bir süreç bol bol su hoşaf iç ama en önemlisi de uyumak uyu ki vücudun süt üretsin..pes etme bebeği emzir sütün gelicektir
Atlasatlas Eflininannesiii Ben de pes etmek istemiyorum ama memeden kendını itip ağlıyor, gündüz de uyku arasında mı versem napsam :(
Eflininannesiii Atlasatlas az pekmez sür canım isteyerek emer belki daha önce postta birine demiştim bebeği emmişti o sayede🥰
Sekerpare_ Aşure yapıp yiyin kızlar depremzedeyim yeni doğum yapmıştım korkudan ve dışarıda aç susuz kalmaktan sütüm gitmişti mama içmedi zaten kızım açlıktan ağladı hep İstanbul a gittim annem aşure yapmıştı sütüm geri geldi