Oglusum5357 Omerasaf38 hipp kivami anne sutune yakin oldgundan genelde kabız yapmadığı soyleniyor yani bnm oglumuda yapmadi
Elifsygn Omerasaf38 hıpp tavsiye ederim benim kızım tm 7 gun yapmıyordu aptamıl mamada mis hıpp kullanalıduzene gırdı
Elifmerve1126 Omerasaf38 hipp kesinlikleee aptamil conformil mi ne aldım çocuğum kabız oldu maf olduu hippe geri döndüm
OzlemAcay Ben de hipp combiıotic kullanıyorum kızıma. Şükür hiç gaz ve kabızlık sorunu yaşamadık. Kilo alımı da gayet iyi.
nerminsari ben aptamil kullanıyorum, aptamilin içeriği değişmiş yeni çıkanlar hiç gaz yapmıyor. aptamil pronutra advance olanı kullanıyorum
ayfernaz Bize de Aptamil yaradı tavsiye ederim. Eğer çok kabızsa aptamilin kabızlığa özel maması var onu kullanmanız daha iyi olur
Guldas Sma yeğenimede çok fena kabızlık yaptı. Doktor lifsiz mama dedi, bebelac gold önerdi. Sindirmi rahat gaz ve kabılzık önlüyor tavsiye ederim.
ceylinnn Kabızlık varsa bebelac gold nutrikonfor kullanın, özel gaz ve kabızlık maması çok iyi geliyor.
ysmntopal [bilinmeyen] kabızlık varsa şuanda conformil mamadan alın rahatlayınca normal aptamil verebilirsiniz
nagehanyorulmaz Ben aptamil kullanıyorum hiç sorun yaşamadık lifli olduğu için de kabızlık olmadı tavsiye ederim