Emine_elis Aylinalin ayy bnm kızımda 3 aylık kaynanmgil pek elis Demiyr daha çok maviş fln diyorlar gözü mavi die , eşimle bn Elis diye çağırıyrz hep inşallah adını bilir ☺️
Marryy0404 Aylinalin istemediğim halde kaynanamın adı oldu o yüzden ben adını pek kullanmıyorum çevrem kullanıyor ama (kaynanamı sevmediğim için değil onun ismini koymak istemedim ama eşim çok istedi onun dediği oldu) adını 6 aylıkken falan biliyordu seslendik mi bakardı adı Arife yeni yeni ismini söylemeye çalışıyor 😊 şuan 15 aylık
Aylinalin Emine_elis bizimkilerde öyle cagiriyr. Sanki bu aralıkta ogrenmesi gerekiyordu diye okumuştum. O yüzden biraz tereddüt ettm. Artık sevgi sözcüğü bile kullanmadan Alin diyorum 😅
Aylinalin Marryy0404 yaa. İsim önemli gerçekten. Umarım istediğiniz gibi bir evlat büyütursnz. Sağlıkla büyüsün minnoş ☺️🙏
Emine_elis Marryy0404 kız bizfe kaynanamın adını istemedik eşim de istemedi ama kayınbabam kulağına okutun dedi kızları da yok bnde eşime okunsn ama herzmn demm bn onu dedim oda bnde demm ztn dedi kayınbabam Meliha diyr biz elis 🥰☺️😂
MelindaMelisa Aylinalin Yoo ilk kızım 6 aylıkken falan bakıyordu.Küçüğüm biraz aceleci sizde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.4-6 ay arası zaten beklenilen
1Umut İsmiyle seslenince de bakıyor, boncuk gözlüm deyince de bakıyor.Annesinin kuzusu deyince de 😂 sürekli ismiyle seslendim ben.Şuan 9 aylık ve aile üyelerimiz hep farklı farklı hitapta seviyorlar ama sanki hepsininkini biliyor yani değişik bir şekilde heyecanlanıyor duyunca 🥰
Aylinalin 1Umut ben başka bir şekilde seslnnelerini istemiyorum 😅 kızımın ismi Alın, kaynanam mercan diye sesleniyor kriz geçiriyrm 🤣
1Umut Aylinalin Tabi ki herkes ismini de söylüyor ama biri dayısı,,biri teyzesi,biri halası,biri amcası yani herkes ayrı ayrı seviyor.Her şeye o kadar takıyorum ki zaten,bide ona takarsam ohoooo kimseyle görüşmemek gerek.
Aylinalin HulyaYilmaz41 bende bu 10 gün sürekli tekrarlayaym o halde. Umarım bnmkide ogreniyr sesine tepki verir
Fatosla 4 aylıktı ismine bakıyordu. Ben ninnilerde çocuk şarkılarında vs bi şekilde ismini geciriyordum doğduğundan beri. Onun etkisi olabilir desteklersiniz hemen öğrenir hic dert etmeyin