tco Selam anneler 👋🏻. Bu iki sut artirici cayi denediz mi? Hangisinden memnun kaldiniz ? Yorumlarinizi bekliyorum🤗
Zeynepalidaghan tco humana kullandım cok memnun kalmiştim ama süt için tek başına yeterli değil tabi özellikle bol su içtim ve sütün besleyiciliği artsin diye haftada 2 gun bulgur yedim birde tarçinlı su 👍🏼
Dorukyk tco 2 kutu hipp içtim çok memnun kaldım. İlk günler 2 kupa içerdim sonra 1’e düşürdüm. Yani aslında ben saat ve adet olarak düzel tutturmadım ama sürekli içerdim. Yanına bir kaç tatlı bisküvi ile sütüme çok faydası olurdu
ilknur_erva Ben de Humana nın rezene çayını kullandım memnun kaldım. Şimdi de hipp emziren anneler için olanını aldım ama sanırım Humana daha başarılı
PrensSelim İkisini de kullandım,humana hem bana hem bebeğe gaz yaptı,hipp harika,günde 2 kupa bardak içiyorum memnunum
E_eren tco humana yı içtim tadını çok sevmiştim ama kilo yapıyor diye bıraktım 😂 diğerini hiç denemedim ama 😊 hımmm ağzım sulandı valla şimdi 😂
Ferzanberaa tco Ben humana ve mom's tea kullandım. Sonuç olarak daha ilk bardakta etkisini gösteren mom's tea yi öneriyorum.