Mervee0227 Hadi kızlar bu aralar en favori şarkı veya şarkılarınızı yazın. Ben bu aralar en çok "Hande Yener benden bi tane daha yok "dinliyorum 😁 Aura meselesi bu şekerim 🤣
silaa66 Mervee0227 bu ara eşimle bunu açıp halay cekıyoruz kızımızda bunlar napıyo der gibi bakıyor bize az büyüsün onu da dahil edicez😂😂😂😂😂💖
Ikicocukbiranne Kadin gerdirmekten şarkı söylemez hale gelmiş “estetik meselesi bu şekerim” 😄 ben şarkı dinlemiyorum ya hiç öyle bir kültürüm yok bana da önerebilirsiniz eski rapçilrdenim
silaa66 Deletedmom104 bu neee derttırrrr bu nasıl sevdadırrr dyanabılırseen dayan limonlu soda cabbar ksdkdkdkkd
Mervee0227 Deletedmom104 off Ali cabbar off kdlshdk açtıkça müzikten dolayı daha çok oynayasım geliyor jdşdhdk
Deletedmom104 silaa66 ay ali cabboş sende yani hem kızı sevip hem söylemeyip kıza vahiy gelmesinimi bekledin sende yani akskakakaka
Deletedmom104 Mervee0227 benim aklıma doğuracağım zamanlar gelip dertleniyorum sonra o can alıcı yeri söylüyorum dayanabilirsen dayan ali cabboş akdkakks