MommysMini silaa66 şırıngaya su koyup gözün içine sıkmıştı hemşire. Yine olursa evde siz yapabilirsiniz demişti ama cesaret edemiyorum ben
gececimon silaa66 ben kulak çöpüyle alıyordum o aylarda şimdi de aynı şekilde mikrop kapmadı gözüne değdireceğiniz yere elinizi sürmeyin yeter
hayalperest2310 silaa66 canım hiç elleme kendisi çıkıyor benim kızın kaç defa oldu hiç ellemedim kendisi çıkar
silaa66 Menessasmom ay vallaha cıkardım cok mutluyum suan goz pınarına gelmişti hemen tereyagından kıl ceker gıbı elıme geldı😂🥹 FredericChopin
Bebegimm1 silaa66 siz ellemeyin kirpik onu rahatsız etmiyor eğer mudahale edersenz göz bebeğine zarar verebilirsnz ben yaşına kadardı galiba gözüne kaçanı ellemedm çnkü onu rahatsz etseydi belli ederdi kendi kendine çıkıyor o kirpik
FredericChopin Benim kızımın da sık sık giriyordu bir ara, doktor kendisi çıkar ellemeyin dedi, öyle de oldu.
silaa66 Lolik Bebee Havvaaaysuna Menessasmom Oanne Nuray41 hayalperest2310 gececimon cok teşekkür ederim yanıtsız bırakmadığınız için çıktı sağolun💖💖🙏🏻🌸🌸🌸🌸💜
Menessasmom silaa66 yani bide bazen uzun kıl tüy falan giriyor mecburen almak lazım içine kaçsads bişey olmaz bence kaybolduğuda çok olmuştu alamadan 😄
Bebee silaa66 ağız silme mendilini hafif ıslatın ve bastırmadan gözüne tutun zorlamadan çıkar fazla uğraşmayın uyuyunca kendiliğinden çıkar