nefesm bayanlar bebegim daha 40 i cikmadi ama zorlaniyorum gece 2 saate bir kalkiyorum gun icinde surekli onla ilgileniyrum sizce en rahat donemi nezaman oluyor kac aylikken rahat oluyor insan artk bilgili anneler yprum yaparsaniz sevinirim 😊
Fulyy nefesm en rahat dönem 40 lı olduğu dönemmiş canım bana hep derlerdi de inanmazdım şimdi 5 aylık valla daha zor korkutmayım 😁
girlmomm nefesm sende bendensin desene bizim bugün 1. Haftamız oldu ama dediğin gibi çok zor yorucu geçiyor uykusuzluk gece uykudan uyanmak 🫣🫠
eymennmom- nefesm bende merak ediyroum. 44. gündeyiz gaz sancıları mahfediyor oğlumu. Tabi onunla beraber bizde mahfolduk. Ne deniyorsak olmuyor. Ne zaman geçer merak ediyorum 😢
Buglem_ eymennmom- aynı gündeyiz bizde 44 gunluguz kızımda gaz sancisindan kıvranıyordu tabi onunla bizde doktor maflor damla verdi çok şükür rahatladık biraz masaj ve damla ile ama ben hep aynı saatte düzenli veriyorum
Gulten_28 eymennmom- kehribar kolye kullanmayı denedinizmi benimde bebgim aynıydı birazda olsa hafifletir.
Beraninannesii nefesm 6.ci aydan sonra kolay gibi biraz daha kendi başına durabiliyor kendi kendini oyaliyo
Menessasmom nefesm benim bebeğim çok zor bir bebek değildi o yüzden kesinlikle 5.6. Aya kadar herşey ne kadar kolaymış dedim şuan 8 aylığız daha sık uyanır gece yalnız asla kalmıyor hep ilgi hep kucak ağırlaştıkçada zor oluyor taşımasıda bence bu günlerin tadını çıkarın gerçekten büyüdükçe dahada zorlaşıyomu herşey 😄
kimbuanonim nefesm benim için ilk 3,5 ay çok zordu şuan 7aylık tabiki yine yoruyor ama asla o ilk 3 ay gibi değil tuvalete bile gidemiyodum💆🏻♀️