Belinayannesi Bebeğim üç aylık iki üç gündür kakasını yapmıyor ama gaz cıkarıyor kakası yokmu yoksa yapamıyor mu sizce
Lovebaby Belinayannesi 2,5 aylıktan itibaren hergün 3-4kez kaka yapan kızım gitti,onun yerine 2 günde 1 kaka yapan kızım geldi şuna 4. Aya yaklaşıyoruz hala aynı 2. Gün çok zorlanıyo kakayı yapınca rahatlıyor
OzgeAta merhaba bizde 61 günlük olduk ilk ay kontrolümüzde doktorum bana karşılaşacağımız sorunlardan bahsetti biri de kaka 💩 normal olduğunu ıkınmayı öğrendiği için böyle bir süre devam ediceğini söyledi bizdede hala devam ediyor 🤔 yaparken yardımcı oluyorum tuvalete alıştırma pozisyonuna getiriyorum yarım oturtarak, yer çekimi böyle yardımcı oluyormuş gerçekten de daha rahat yapıyor belki sizde böyle kısa bi çözüm e ulaşırsınız☺️
Bubu OzgeAta merhaba brnim bebegim de Kakasnı sadece bisiklet gibi karnına bacaklarnı bastrp gareket ettrdijce yapıyor kendiliginden yapmıyor aizin bebeginiz kac aylık düzeldimi durum yoksa alışknlk mı oldu endise ediyorum
Incitanesi6835 Benimkide 15 gunluk yapiyo ama çok ısınarak huzursuz oluyorum.kirmizi oluyo bunu yaşayan varmi