Sineoloji Şuan Nurse Harvey’s kullanıyorum ama bebeğimde pek bi etkisi olmadı. Mommy’s bliss gripe water diye bir gaz damlası buldum internette araştırırlen kullanan herkes çok memnunmuş. Burda kullanan faydasını gören var mı?
Dila_Annesi Sineoloji sab simplex kullanıyorum benim kızımda çok gazlı bir bebek faydasını gördüm verdim saat 2 gibi ıkınıyordu emzirirken hemen kakasını yaptı rahatca uyudu
Yasmin26 Sineoloji bende nursel hareays kullanıyorum bide biogala kullanıyorm ama işe yaradıgı bende pek düşünmüyorum 😒
Hazal_annesi Sineoloji aynı soruyu bende sordum ama cevap alamadım herkes çok memnun o damladan nette öyle yazıyor ama bilemedim
Dila_Annesi Yasmin26 eşim alırken ezcanedeki bayana sormuş her bebekte fayda göstermeye biliyormuş yani diğerlerinide deniceksiniz ona göre hangisi fayda ediyorsa onu kullanacaksınız demiş
Sineoloji Dila_Annesi bizim doktorumun en doğal katkısız olan nurse harveys demişti 2. Şişeyi kullanıyoruz ama akşam 8den gece 2ye kadar gazdan ağlamalar hiç durmuyo.
Dila_Annesi Sineoloji doktora götürmedim doktorlara kalsa hiç birşeyleri yok eşim eczaneden aldı direk ve tadına baktım tatlı güzel tadı var ve faydasıda var kızıma verince çok hoşuna gidiyor tadı
Sineoloji Dila_Annesi bu aldığımız şişe bitsin binde sizin dediklerinizi deniyim. Teşekkürler umarım bizde de işe yararlar
Dila_Annesi Sineoloji birde bacaklarını soyun kendi hareket ettirdikçe gazını çıkarıyor ayaklarının altıyla oynayın Rabbim yardımcınız olur inşallah kuzucukta gazlarından kurtulur 🙏
mrvt01 Sineoloji nurse harveys şurubu ve relactaz gaz damlasını verdi 2 gün önce doktorumuz canım ben memnunum rahat uyuyor bebeğim çok şükür
sonsuz17 Sineoloji sab simplex kullanıyoruz çıkarıyor gazını bide yanında rezeneyle kimyon çayını içtim duzenli gaz sorunu kalmadı emip yatiriyorum şükür yoksa sabahliyorduk 27 günlüğüz
Toprakdnrr Sineoloji ilaç etki etmediği için değil belki sizden geçiyordur. Üşütmemeye dikkat edin. Yedikleriniz de gaz yapabilir. Eğer emziriyorsanız. Bende biogaia ve nurse harveys kullanıyorum 1 aydır gayet memnunum. Geçmiş olsun en kısa sürede Biter inşallah gaz sorunu