Dry_cn Ya arkadaşlar çok sinir bozucu bir ürün beğeniyorsunuz dünya para veriyorsunuz sonra dalga geçer gibi ürün yolluyorlar Benim beğendiğim ise Şaka gibiler resmen kul hakkı nasıl vicdanları kabul ediyor anlamıyorum..
incir-receli Dry_cn efektle oynamışlar resmen ama bence shoplu hali bile kötü insallah iade vardır ben hiç instadan alısveris yapmam böyle yanıltıcı oluyor
teachermom07 incir-receli katılıyorum çamaşır suyu değmiş gibi zaten sizin beğendiğiniz görsel de güzel değil kızmayın ama gönderdikleriyle resimdekinin pek de farkı yok gibi model güzel ama renkler hele o ağartma no 👎
Dry_cn Ikicocukbiranne size göre kötü ama rengini beğenmiştim gerçekten renk ve oradaki kumaşın tok oluşu görünmüyor mu ?
Findukezmesi Dry_cn bu kadar az beğenili sayfalara nasıl güvenip alışveriş yapıyorsunuz cidden cesaret işi. Ne denir bilemedim geçmiş olsun
Dry_cn Findukezmesi canım baktım İnternet sitesi var resmi adresi var o sebeple yaptım ama bir daha asla
Nazhanebos_333 Findukezmesi benim oğluma bayramda dahil 5. Alışverişim ve gerçekten aşırı kaliteli ürünleri var genelde necixs bebek markasi oluyor ve ben çok beğenerek alıyorum ve bazı arkadaşların da dediği gibi fotoğrafdaki de zaten görünüm olarak güzel değil ki tek renk farkı var yani
Dry_cn TtazeAnne kot gibi kalın bir kumaş denildi üstelik ısrarla sormuştum göründüğü gibi fosforlu bir mor mu diye bana gelen defalarca yıkanmış güneşte unutulmuş eski pusku birsey
Dry_cn Jfkskskdn benim beğendiğim ürün kot gibi kalın kumaş ve ciddi fosforlu bir mor bana gönderilen defalarca giyilmis 60 derecede yıkanmış sonra da güneşte unutulmuş gibi
Tosbiktosbikk Dry_cn renk hic bir zaman gorundugu gibi gelmezki siteye yuklerlerken oynama oluyo işim oluyo canli gorunsun diye
mobesebesir Dry_cn yıkayıp asmışlar da toplamayı unutmuşlar güneşte kalmış gibi rengi var iade edin bence umarım kabul ederler
Dry_cn mobesebesir evet bende onu diyorum zaten arkadaşlar farkı ısrarla görememekte ısrarcı aldığım üründe kötüymüş falan yani brn ne diyorum onlar nerden bakıp eleştirecek yer arıyorlar kendilerine
Findukezmesi Dry_cn internet sitesi varsa bende güvenip alabilirdim ya. O zaman bilindik markalardan vazgeçmicez demek ki. Bi de ucuza da almamışsın hani.
midekoruyucu Dry_cn renkle oynayarak dolandırıcılık yapıyorlar yoksa aynı ürün baksana rengiyle oynadım neredeyse aynı oldu 😒
Dry_cn midekoruyucu helal olsun canım çok güzel olmuş 🤣 burda bu dolandırıcıları ifşalıyoruz uyaralım insanları diye bana sanki üzerlerine vazife gibi konudan alakasız beğendiğim ürünün ne kadar çirkin olduğuna yorum geliyor 🙄
midekoruyucu Dry_cn yok aslında ben beğendim çok cici ama renk gerçekten berbat 😅 İnşallah iadede sorun yaşamazsınız 🌸