Beraninannesii defneemomm Bende bakmaya başladım kışlık mont alalım diyorum yarı yarıya neredeyse ama beden bulmak biraz zor piyasada olanlarla da. Bir kaç mevsimlik uzun kollu aldım Ekim Kasım gibi giyebilecegi
defneemomm Beraninannesii bende mangodan mont almıştım beden bulunca montun fiyatı düşmüş ama beden kalmamış şimdi😬
incir-receli defneemomm aynen tahmin ettim yeni doğum yaptığınızı ☺️ birde kışlıkları tam beden almayın bi büyük alın kalıplar genelde dar olur
-Eraymoms- defneemomm ağustosta başlarım almaya heralde eylülde yavaş yavaş pahalı ürünler çıkmaya başlıyor çünkü 😮💨😂
marisback defneemomm LCWdan da kuponla takım almıştım ama sanırım kupon olayını iyice bitirmişler şimdi
blackpink defneemomm valla şimdiden almYa başladım ebebekte yağmurluk görmüştüm 180 tlye kaptım dahada kışlık göremiyorum takip ediyorum devamlı lcwaikikiyi falan ama
Eymen21 defneemomm kisliklar kapanmadan aldım sezon sonunda yazlıkları da yaz sonunda alıyorum seneye olucaklari şuan 2 buçuk yaşında doğduğundan beri bu şekilde yapıyorum her zaman karda oluyorum. 😁😎
toffeenut defneemomm martta koton ve e bebek indiriminden montundan iç çamaşırına kadar tamamladım. Temmuz sonu, ağustos başı da seneye yazı hallederim muhtemelen. Geçen yıl da öyle yapmıştım.