Zeydrmz philips,lansinoh,kiwi her markanın var neredeyse ama lansinoh öneririm philips çok pahalı kiwiyi bilmiyorum ben philips almak istedim fiyat farkını görünce vazgeçtim arkadaşım philips almıştı ben lansinoh ikisi ile de denedim ama lansinohtan memnun kaldım öneririm sağım yapmaz iseniz mastit olma ihtimaliniz var çok uğraşırsınız manuel almayın bir süre sonra işe yaramıyor ve elinizle pompalamak zorunda kalıyorsunuz lansinoh otomatik işinizi fazlasıyla görür
süt saklama poşetleri var onlardan almanızı öneririm sağıp poşete koyun havasını alarak ağzını kapatın poşetin buzluğa atın buzlukta 3 ay kadar saklayabilirsiniz
buzdolabı rafında 3 gün saklayabilirsiniz 36 saat dolduktan sonra çöpe gider asla vermeyin bebeğinizi zehirlersiniz
oda sıcaklığında 3 saat en fazla kalabilir ama malum havalar ısındı 1 2 saat anca kalır
eğer oda sıcaklığında biberonda sütünüz beklemişse vermeden önce bir koklayın ekşi kokuyorsa bozulmuştur,
buzluktan veya dolaptan çıkarınca da bir kaseye kaynar su koyun sütü biberona döküp kaynar su dolu kaseye koyun 30 sn de bir biberonu hafif dairesel hareketle sallayın ki ısı yayılsın vermeden önce bilek içinize döküp sıcaklığına bakın ne çok sıcak ne çok soğuk olacak
Umarım açıklayıcı olmuştur aklınıza takılan soru varsa sorabilirsiniz allah bağışlasın ❤️