Deletedmom104 Kızlar sizler tecrübelisinizdir bu konuda. Elektrikli ana kucakları kullanışlı mı. Yani bebek dönmeye başlayınca riski var mı. Ne zamana kadar kullanılabilir. Gerek var mı böyle bişeye aydınlatın beni plssss
Aaayysseee Deletedmom104 bence çok iyi alabilsem alırdım şahsen….kızım mesela ben bulaşık vs yıkarken yanımda pusette duruyor bı süre sonra sıkılıyor ama sallanan bir şey olsaydı sallanmayi sevdiği için orda uyuyabile kalırdı Çok kişidende duydum elim ayağım oldu dediklerini
mobesebesir Deletedmom104 durumum olsa alırdım ben battaniye de sallayacagimiza onda sallanirdi gazına tuzuna da iyi gelirdi
Deletedmom104 CmreKSidar kullanışlı yani demi içinde rahatça oynuyor sıkılmıyor. Ödüm patlıyor o kadar para veripte içinde durmazsa diyr 😂
CmreKSidar Deletedmom104 canım bebek yarım saat dursa insan şükrediyor 😂😂 benim kızım kolikti sadece kucakta uyurdu sallayarak uyumaz belki de ondan hiç uyumadı çok uzun durmazdı ama dururdu biraz daha büyüyünce eline oyuncak veriyorum oynarken ben yemek yiyorum
Dondurmalikahve Deletedmom104 Kullandıktan sonra işin bitince satarsın bir de o yönden yararıda var elinde kalmaz. Her şeyi ticarete dökmeye çalışmam skkskdj
Deletedmom104 Dondurmalikahve kanka satmam ya ikinci bebeye kullanıp ondan sonra satarım akamkakdak. İçinde dursun yeterince kullansın verdiğim paranın hakkını versin sıpa yeter akskkas
falconsw Deletedmom104 kızım 5 ay 28 günlük dönüyor hiç bir sorun olmuyor . Ana kucağının yatak yeri derinlemesine olduğu için kendini atması ihtimali düşük . Düşmesinden korkuyorsanız güvenlik kemerini takarsınız aklınız kalmaz . Kesinlikle çok gerekli uyurken elini kolunu sallayıp uyanacak oluyor ana kucagı salladığı için uyanamıyor . Tatile bile ana kucağıyla gittik o kadar işe yarıyor .
Deletedmom104 falconsw düşmesinden değilde dönüp çıkmak isterse sıkılırsa diye düşünüyorum daha çok. Önerilen bi marka var mı peki sizde hangisi var
falconsw Deletedmom104 https://www.babymall.com.tr/bagi-moonlight-otomatik-ana-kucagi-koyu-gri-p-38241 ben bunu kullanıyorum arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım . 5 aydır kullanıyoruz . Hatta miladını doldurdu bynun yerine ne almalıyız telaşına girdik .
MamaBearGigi Deletedmom104 4 moms ve nuna leaf kullandım, bebeğim ikisini de çok sevdi, nunayı daha fazla kullandık o harelet ettikçe sallandığı için. Ama bence en güzeli babyjörn, bebek hareket ettikçe sallanması bebeklerin çok hoşuna gidiyor çünkü.
Deletedmom104 CmreKSidar o zaman alınacaklar listesine bunuda ekleyip olayı kapatıyorum. Peki var mı önerdiğin marka şu an kullandığın hangisi 😂
CmreKSidar Deletedmom104 ben suan bagi sweat dreams kullanıyorum kendi müzikte çalışıyor ama titreşimliler varmış belki onlar gaz çıkarmasına daha fazla yardımcı olur. Benimkinin 5 kademe sallama ayarı ve müzikleri var öyle aşırı hızlı sallamıyor 🥰