Ikizoglusannesi06 Kızlar gece beslenmesini kesmek istiyorum uyku öncesi kendi hazırladığınız mama vs ne var
benkosarim Ikizoglusannesi06 yoğurtlu muz veren okudum ben burada sonra şey bebek irmikli avokadolu mama ya da normal mamasını yapıp yediren bunlar bayağı tok tutan ürünler Ben de yediriyorum ama uyumadan önce hiç yedirmedim
Ygmrcm Ikizoglusannesi06 bizle akşam yemeğini yiyor uyumadan önce de meyve yedirip yatırıyorum sabaha kadar uyuyor doktorlar zaten uykuya geçmeden 2 saat önce yemek olayı bitsin diyorlar sindirmesi açısından yoksa rahatsız olur uyuması güçleşirmiş
Betelgeuse_ Ikizoglusannesi06 14 aylik oglum anne sutu ve mamayi coktan birakti, gece beslenmesi de yok. Uyumadan once yulafli yogurt veriyorum
Ikizoglusannesi06 benkosarim yani uyumadan hemen önce değil de atıyorum 9’ da uyuyorsa 6-8 arası gibi yedirmek. Avokadoyu asla sevmediler 😅😅
benkosarim Ikizoglusannesi06 avokadoyu şöyle deneyin bir yemek kaşığı kakao avokado ve biraz bal bu şekilde yiyorlar
benkosarim Ikizoglusannesi06 bir yaşı geçtiler dediniz diye yazmış çünkü Doktorlar 1 yaştan sonra verebilirsiniz bal diyorlar ya