-Eraymoms- Oğlum geçen gün halıya kahve bardağını düşürdü olduğu gibi kahverengi leke oldu cifle sildim az bisey çıktı lekesi kaldı kahverengi şekilde neyle silsem çıkar kesin 😵💫 çok kötü görünüyor kv dem kahve lekesi kolay çıkmaz yıkamaya verirsin anca diyor
benkosarim -Eraymoms- vallahi çok güzel çıkarıyor hiçbir şeye ihtiyacınız olmaz gidin biraz sıkın az bir şey de sıcak su dökün silin iz falan da kalmaz buna da yazın çıktı mı çıkmadı mı lütfen merak ederim
birfincantuzruhu -Eraymoms- evet evet önce biraz tuz dök nemli bezle sil üstüne maden suyu mis gibi oluyor
birfincantuzruhu -Eraymoms- eşimin eniştesi halı yıkamacı o demişti bize de işe yarıyor bende denedim 🤭 inşallah çıkar canısı 🌸
-Eraymoms- benkosarim Tamam bebem yazıcam mutlaka deneyip ay çok heyecanlandım inş çıkar b.k lekesi gibi duruyor afedersin 🫣😂😂
-Eraymoms- benkosarim Ay mucize gibi bisey resmen çıktı kız valla Allah razı olsun çok hafif leke kaldı sadece onuda iyice ovalarsam tamamdır 🤩🤩😍🫣
Tatlican benkosarim Aa ben kosla haliya bidunya para veriyorum bu hep elimizin altinda olan birsey rengini soldurmaz degilmi