-Asel-123 Kızlar merhaba bebeğime bugün 3 doz aşı yapıldı 2 aylık aşıları ateşi için ne yapmam lazım ilaç verdi doktor ateşi çıkarsa diye tavsiyeleriniz neler deneyimli anneler bana da yardımcı olur mu?
ikiprensannesi53_ -Asel-123 ateşi çıkarsa elini yüzünü sürekli yıka 6 saat dönüşümlü ateş düşürücü ver
Yasemin38 -Asel-123 3 gün banyo yapmayacak canım Ateş, aşırı huzursuzluk, ağlama gibi durumlarda 6 saatte bir 1 çay kaşığı verebilirsin ağrı kesici şurup
waffle-seven-anne -Asel-123 geçmiş olsun sifa olur insallah canim. Benim oglumda yarin olcak. Bisey sorcam 2 kol 1 bacaktan yapiyolar galiba. Art arda mi yapiyolar yoksa bebegin sakinlesmesini bekleyip mi yapiyolar
motherisbackk -Asel-123 biz geçen olduk ateşimiz çıkmadı ama huzursuzluk oldu. Doktor calpol verdi ateş çıkarsa bi çay kaşığı ver diye vermedim ben çıkmadığı için hemşirede kasık bölgesine kol altına diz arkalarını ıslak bezle sil dedi ateş çıkarsa
-Asel-123 Yasemin38 valla ne bilim bir kaç kişi öyle dedi keşke aşı öncesi verseydin ateş hiş olmazdı diye Bn ilk defa duydum
-Asel-123 waffle-seven-anne allah razı olsun canım önce koluna verem aşını yaptı biraz bekledi çünkü agladı baya sonra sag sonra da sol bacagına yaptı öncesinde aşılarını hazır etti zaten Bnde bacaklarından tuttum yaptı hızlıca
-Asel-123 motherisbackk ben önlem amaçlı yarım çay kaşığı verdim yine de ne olur ne olmaz diye tesekkur ederim cevabın için 🥰
-Asel-123 waffle-seven-anne ah keşke kızım agladı ben ağladım dayanamıyorum böyle şeylere rabbim bebeklerimizin yardımcısı olsun… İnşallah sizin için de bu süreç kolay geçer