AyseDerinnn Herkese selamm bebeğim emziriyorum doğumdan hemen sonra düştüğüm kilo onun tekrar üzerine çıktım emzirirken aynı zamanda da sütümü etkilemeyecek şekilde diyet yapmak istiyorum ama emzirdikçe midem kazanıyor gibi hissediyorum sürekli bir şeyler yiyesim geliyor bunun önüne nasıl geçebilirim neler yapabilirim
DemirK AyseDerinnn bende aynı durumdayım emzirmeyi bıraktıktan sonra koşa koşa mutfağa gidiyorum abur cubur ne varsa hemen ağzıma atıyorum ama bu hafta eve asla abur cubur almayacağım çiğ kuruyemiş aldım, dün akşam yine çok karnım sürekli bir şeyler istedikçe fındık badem ne varsa attım ağzıma ama tabi bi çikolata gibi tatmin etmiyor ☺️
Ceydizen AyseDerinnn benim kızım da 11 aylık olmak üzere dediğiniz şeyler aynen yaşıyorum doğumdan hemen sonra eski kiloma düşmüştüm ama emzirirken böyle açlık krizi gibi elim ayağım kesiliyor sürekli bir şey yemek istiyorum o yüzden kilo aldım kan tahlili de yaptırdım ama hiç bir sorun çıkmadı ben de o yüzden burda bekleyeyim
Asyaveannesi04 AyseDerinnn bebeğiniz kaç aylık, öncelikle paketli gıdalardan, ekmek, hamur işinden uzak durun derim onlar zaten süt yapmıyor. Bol su dinlenme, yeşillik, tahin, bulgur bol süt yapar günde 1 saat de yürüyüş ile ben doğum öncesi kiloma düştüm
AyseDerinnn DemirK aynen bende öyle badem ceviz incir falan elimin altına koydum onları yemeye çalışıyorum ama beni kesmeyince hem kuruyemişi yiyip üstüne bide kek bisküvi yiyorum 🥲
AyseDerinnn Ceydizen aynen bende öyle doğumdan hemen sonra bir hafta içinde 15 kg verdim ama tekrar almaya başladım hep bu yemekler yüzünden
AyseDerinnn Asyaveannesi04 paketli gıdalardan uzak durmak istiyorum ama gecenin bir yarısı 3 de 4 te emzirince mutfağa gidip ne bulursam atıyorum ağzıma o uyku halinde bile buna engel olmam lazım 🥲
Hsaes Bnde aynı durumdayım ya bnm de bebeğim 3 ay 6 günlük ve hamileyken bu kadar kilo almamıştım emzirirken çok aldım ek gıdaya başlamadan diyet yapma diyolar valla bnde napsam bilemiyorum canım çok sıkılıyor bu kilo durumuna