Abdisumeyye O1Anne evet tüp bebek yapmıştı ailelere supriz yapmıştı kaybetmiş bebeğini şimdi yine denediler sanirim bu sefer de allahim iki tane nasio etti🤲
Berilsmom13 O1Anne hayır :) bana göre fenomen denilen kişilerde işlerini yapıyo her ne kadar saçma olsada ondan para kazanıyorlar işleri olduğu içinde hiçbiri samimi gelmiyor her koşulda yapmacıklar
_The_ANA_ O1Anne Yağmur Okan Özge Ertik Arıcı ikikedilibirdeli dekorzimbirtilari mneblms zülal karakuş Bunları çok severim severek de takip ediyorum. Ama Mehmet Buse bana çok yapmacık ve itici geliyor
Nrgngr O1Anne bebekten önce çok gıcık bir kadındı hiç sevmezdim bebek olduktan sonra daha tatlı gelmeye başladı ama genel olarak fenomenleri takip etmiyorum
silaa66 O1Anne takıp etmıyorum ama biliyorum yaşam hikayesini dinledim annesi vefat ettikten sonra kucuk kardeşi memede uyurmuş gizlice emdirirmiş ağlayarak sonra parmağını emmeyi öğretmiş anlatırken çok ağlamıştım
Eslemsi_04 silaa66 yaşadikları evet üzücü bende dinlemiştim ama yinede kadın gösteriş meraklisi cok yapmacık
_The_ANA_ O1Anne Dobra bir kadın. Ama güzel ürün paylaşıyor. Mantığını da seviyorum. Hamileyken tüm alışverişimi onun önerileriyle yaptım 😊
benoyleuygungordum_ O1Anne dilancığım bayılıyorum hergün bir kaos bir gün bakıcı kaçıyor bir gün kocasıyla küsüyor dizi gibi resmen geçen gün küsmüştü kocası onsuz nefes alamıyormuş diye barıştı hehfnfngmgmgngmgmgmg
Doga0812 O1Anne YAĞMUR 💓 OKAN BAYILIYORUM BU ÇİFTE MEHMET BUSE CIFTINI COK ŞIMARIK BULUYORUM 😀 hataları ne merak ettim