Anneolmusbirkadin ayaz_bebek acaba mukuslu kaka fotoğrafı var mı ? Sanki benm bebeğim de mutluluk kaka yapıyor ama tam emin olamıyorum. Tam olarak nasıl oluyor mukuslu kaka
Anneolmusbirkadin tiredmom_ çok fazla foto var google da ve hep mukuslu kaka mı diye soran annelerin fotoları var o yüzden emin olamıyorum
Gunesanne Cagbusege benim ilk çocuğum olduğu için endişeleniyorum galiba. Birde ortalıkta her mukuslu kaka için alerji diyenler olunca
Cagbusege Gunesanne bence alerji için başka belirtiler de olmalı doktorumuzda öyle dedi zaten mesela kakada kan, hırıltı, döküntü, çocukta huzursuzluk vs o yüzden pek önemsemedim
Bushramila Cagbusege maalesef benim kızım sadece mukuslu kaka yaptığı için direkt doktor süt vesait ürünlerine alerjisi var dedi diyet yaptım geçmedi haftaya büyük ihtimal besin alerjisi diyecek bana ve yumurta et balık kuruyemiş bunlar hepsini yasaklayacak ve ben psikolojik olarak hiçbir şey yiyemiyorum artık sütüm de azalıyor mama hiç almıyor bir de verdikleri mama zehir gibi bir tadı var hiç almadı ne yapacağımı bilemiyorum.
Gunay07 Bushramila bu sekilde düşünme bizimde öyleydi 1 aydır suan azaldı eski haline dönüyor yemekten kesmeyin kendinizi
Gunay07 Meleklerinannesiii bu durumu herkes yasıyor sanırım bizimde 1 aya yakındır devam ediyor hatta kendi yapamıyordu ben poposunu uyarıyorum o sekilde yapabiliyordu sadece suan biraz biraz düzeldi 2 ay 14 günlüğüz
Sarpsmomm merveozsoy doktorlar normal diyor ben sütlü besin tüketmiyordum alerji mi acaba diye ama yok doktorum kızdı boşu boşuna diyet yapma diye. Alerji görülmesi bilinen kadar sık yaşanan bi şey değilmiş