Samira999 Kızlar hiç sütüm gelmedi bebeğim 26 günlük aptamil kulanan varmı aranızda hangi marka önerirsniz
Tosunbasbusra Samira999 bence sma kullan ben onu kullanıyorum hem anne sütüne en yakın o hemde bebeğe yarıyor
egee_momm Samira999 hipp kullanıyorum sma ve aptamil bizde ciddi derecede gaz ve kabızlık yaptı ama bu bebekten bebeğe değişiyor tabi
benoyleuygungordum_ Samira999 hipp organic keçi sütü öneririm anne sütüne en yakın süt keçi sütü biz onu kullanıyoruz çok memnunum kabızlık ve gaz yapmıyor
Berilsmom13 Samira999 mamayı denemeden bilemezsin canım benim kızım doğduğundan beri aptamil sevdi ve hiç gaz vs yapmadı hastanede doğduğunda ne vermişler sordunmu
gulcannurozturk Golden goat çok öneriliyor keçi sütünden yapılıyormuş biliyorsundur, keçi sütü içerik olarak anne sütüne en yakın besin
elifcicek_07 Sadece 30 cc aptamil verdim oğluma 2 gün kaka yapamadı kıvrandı oğlum 3. Gün 6 saat memede tuttum uyudu uyandı iyice şişti karnı öyle yapabildi. Hangisini kullanman gerektiğini bilmiyorum ama kullanmaman gereken aptamil
Gungun_61 Samira999 iki çocuğuma da aptamil kullandım hiçbir sorun yaşamadım gelişmeleri de hep iyiydi.
Arinsarya Anne sütü alamayan bebekler için aptamil prosyeyneo özel serisi var çok güzel gelişim sağlıyor