Sbebek Ek gıdaya meyvelerle başladık yavaş yavaş diğer gıdalara da geçeceğiz.Önerdiğiniz yiyecekler var mı neler yiyebiliriz ?
SetenayCo Sbebek Sevgili anne en doğrusu üç gün kuralı ile ilerlemek. Önce yoğurt Ardından; Patates Havuç Kabak Balkabağı Tatlı patates Sonra meyveler. Meyveleri sona bırakmayı öneriyor doktorlar. Her tadımdan sonra kakasını kontrol edin. Sevgiler ❤️
Aylin057 Benim doktorum meyveyi ilk etap için onermemişti.Tadini alır sebze yemez diye. Kabak havuç patates yoğurt olarak ilerledim
Sbebek Evet bunu bende duydum ama bizim doktorda bu şekilde başlayalım dedi öyle yaptık inşallah öyle olmaz
izd Ben de haftaya başlıyorum 3 gün kuralı ile ilerlenecek dediler ilk 3 gün yoğurt sonrasında sebze püresi sonrasında meyve de karılmış sebze püresi dedi uzman ?
Sbebek Çok teşekkürler çok faydalı oldu. Herkes aynı şeyi söylüyor bizim doktor meyve dedi diye öyle başladım ama daha mantıklı sizin sıralamanız.
Sbebek Ek gıdadan sonra bugün ilk kez kakasını yaptı pek bi farklılık göremedim ne şekilde olmalı acaba ?
SetenayCo Sbebek Kakasında kan var mı diye bakmalısınız. Barsak tepkili alerji olabilir. Yüzündeki döküntü, dudak çevresi veya yanaklarda kızarıklık olursa da alerji belirtisidir. Bunlardan biri yoksa sıkıntı yok demektir 😎😎
Sbebek Peki meyve sebze verirken mevsimine dikkat ediyor musunuz ? Bazılarını vermek istiyorum ama mevsimi olmadığı için sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.