Deletedmom_60 4 aylık bebeğim probiyotik versem olurmu cok sulu kaka yapiyo sadece anne sutu aliyo galiba ben usutuyorum yada soguk su iciyorum felan ona geciyo
Buseugurlu Deletedmom_60 anne sütü içtiği için sulu yapması normal ki Probiyotik damla denedim 1 aylık mı neydi gaz sancısı diye doktora gittik. 2. Günü çocuk ıkınmaktan perişan oldu kakasını bile yapamadı. O yüzden bıraktım ben
midekoruyucu Deletedmom_60 şimdi suludan kastınız nedir önce onu anlayalım ona göre öneride bulunalım. Anne sütü alan bebeğin kakası sulu kıvamda olur. İshal olan bebeğin kakası normalden farklıdır bunu anlarsınız bildiğiniz kakanın içinde su olur gibi baya cıvıktır ve yeşilimsi olur. Bebeğinizin kakası eğer böyle ise biogaia kullanabilirsiniz. Bağırsak düzenleyicidir ve işe yarayacaktır Allahın izniyle 🌸
Deletedmom_60 midekoruyucu biogiam var gaz icin kullaniyoruz kolik bi bebek kakasi şöyle mukuslu yesilimsi ve sulu doktora goturdum sut urunlerini kesmemi soyledi alerjik olabilirmis ama kestim 2 haftadir hic yemiyorum yine ayni bazen kati oliyo ama yine mukuslu dun mesela bez bile emmedi ishal olsa kusar atesi olur dedi doktor forbiome mi oyle bir marka onerdi unuttum adini probiyotik mis
SedefDoga Symbiosis kullanıyoruz ama kakanın sulu olması normal benim kızımında öyle sadece anne sütü çünkü bu şişe bitince biogaia ya geçicez.yinede doktorunuza danışınmanızda fayda var