Prensesannesiben Benim kızım 6 aylık bu yaz tatile gitcez denize sokmamda bir sorun var mı bilemedim siz kacıncı ayda denize soktunuz ????
OptimusPrime Prensesannesiben 7 aylıktı ikiside denizle tanıştığında 👍🏻 hiç de bişey olmadı çok mutlulardi
Irmakmelegim Prensesannesiben kızım 10 aylikti geçen sene havuza denize soktugumda şuan 23 ay 10gunluk havuza giriyor tatilde deniz e devam sokmaya
OptimusPrime Prensesannesiben Gölgelikli simit ile soktum. Normal mayo. 50 faktör de güneş kremi bir de mayo bez vardı bu kadar:)
Prensesannesiben Sueris evet bende ondan sordum arada kaldım da peki havuza kaç ayda soktunuz acaba ??
caniminikizleri Prensesannesiben valla ilk cocugumda iken denize gttigimizde oğlum 1 yaşındaydi kızımda ise 7 aylık falandı ikizlerim 2.5 yasindalar daha deniz ile tanışmadilar bile geçen sene büyükler ile gttik onları gturmedik bu sene gidersek bakacagiz artık 😌
Masalkizinannesi Prensesannesiben kızım 8 buçuk aylık tatilden yeni geldik. Denizde havuzada soktuk herhangi bir sorun olmadı.
Masalkizinannesi Prensesannesiben denizide sevdi bizim kız ama havuzda daha mutluydu çünkü diğer bebekler ilgisini çekti gülücükler kahkahalar havada uçuştu öyle olunca havuz yoğunlukta geçti bizim tatilimiz 😊